Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Espectacle teatral. Lisístrata

Cultural, Theater

  • Espectacle teatral. Lisístrata
  • Espectacle teatral. Lisístrata
  • Espectacle teatral. Lisístrata

City: Castelldefels

Place: Teatre Plaza

Start: Saturday 24 September 2022, 18:00 h

See description of the event
Sat 24 Sep
18:00 h
Finished
COMMEMORACIÓ DEL DIA INTERNACIONAL PER LA PAU (21 DE SETEMBRE)Preu: gratuïtLloc: Teatre Plaza Durada espectacle: 90 minuts Idioma:... Read more

COMMEMORACIÓ DEL DIA INTERNACIONAL PER LA PAU (21 DE SETEMBRE)


Preu: gratuït

Lloc: Teatre Plaza

Durada espectacle: 90 minuts

Idioma: castellà

Companyia: Grup de teatre Atenea Bruguers

Director: Fernando Mediavilla

Destinataris: Públic juvenil i adult


Descripció: Lisístrata (411 aC) és la comèdia més famosa de l’autor grec Aristòfanes. És un text atrevit, feminista i sense tabús que planteja combatre la guerra amb una idea original, revolucionària, de les dones. En aquesta ocasió la companyia amateur formada per exalumnes de l’institut Bruguers de Gavà, que compta amb membres de diferents municipis del Baix Llobregat, ens presenta una versió fresca que ens ajuda a pensar en costums i mals hàbits que continuen vigents en les nostres societats respecte a les relacions entre homes i dones i als conflictes bèl·lics. Busquem la mirada de les dones en el treball per la pau. En acabar us proposem tenir una estona de diàleg entorn aquesta temàtica.

Espectacle organitzat per la Regidoria de Pau i Solidaritat en col·laboració amb el Col·lectiu per la Pau Arcadi Oliveres.