Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Espectacle teatral. Lisístrata

Culturals, Teatre

  • Espectacle teatral. Lisístrata
  • Espectacle teatral. Lisístrata
  • Espectacle teatral. Lisístrata

Ciutat: Castelldefels

Lloc: Teatre Plaza

Inici: dissabte 24 de setembre 2022, 18:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 24 de set.
18:00 h
Finalitzat
COMMEMORACIÓ DEL DIA INTERNACIONAL PER LA PAU (21 DE SETEMBRE)Preu: gratuïtLloc: Teatre Plaza Durada espectacle: 90 minuts Idioma:... Llegir més

COMMEMORACIÓ DEL DIA INTERNACIONAL PER LA PAU (21 DE SETEMBRE)


Preu: gratuït

Lloc: Teatre Plaza

Durada espectacle: 90 minuts

Idioma: castellà

Companyia: Grup de teatre Atenea Bruguers

Director: Fernando Mediavilla

Destinataris: Públic juvenil i adult


Descripció: Lisístrata (411 aC) és la comèdia més famosa de l’autor grec Aristòfanes. És un text atrevit, feminista i sense tabús que planteja combatre la guerra amb una idea original, revolucionària, de les dones. En aquesta ocasió la companyia amateur formada per exalumnes de l’institut Bruguers de Gavà, que compta amb membres de diferents municipis del Baix Llobregat, ens presenta una versió fresca que ens ajuda a pensar en costums i mals hàbits que continuen vigents en les nostres societats respecte a les relacions entre homes i dones i als conflictes bèl·lics. Busquem la mirada de les dones en el treball per la pau. En acabar us proposem tenir una estona de diàleg entorn aquesta temàtica.

Espectacle organitzat per la Regidoria de Pau i Solidaritat en col·laboració amb el Col·lectiu per la Pau Arcadi Oliveres.