Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Los tres cerditos

Familiar

  • Los tres cerditos
  • Los tres cerditos
  • Los tres cerditos

Ciudad: Terrassa

Lugar: Teatre Alegría

De domingo 15 mayo 2022, 17:00 h a 17:50 h

Ver descripción del evento
dom. 15 may.
17:00 h
Finalizado
Els Tres Porquets és més que un conte, és una obra que promou els valors de la fraternitat, el treball en equip i l’ajuda als altres.... Leer más

Els Tres Porquets és més que un conte, és una obra que promou els valors de la fraternitat, el treball en equip i l’ajuda als altres. La peça és una experiència transformadora per a petits i grans que segur que es divertiran amb els titelles, mecanismes i una música espectacular composta per a l’ocasió.

El conte narra la història de Paquito, Manolito i Joselito, tres porquets germans amb característiques molt diferents però feliços amb la seva vida al bosc. Tot anava bé fins que els va arribar una notícia terrible: l’arribada d’un enorme llop ferotge! Quin serà el destí dels tres germans?

Amb una estètica acolorida, un escenari mòbil i ple de vida gràcies als titelles i l’escenografia creats per l’equip que conformen José Diego Ramírez i David Zuazola que s’han ajuntat després de vint anys de trajectòria.

Una producció de la Compañía A la Sombrita i David Zuazola