Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Los tres cerditos

Familiar

  • Los tres cerditos
  • Los tres cerditos
  • Los tres cerditos

City: Terrassa

Place: Teatre Alegría

From Sunday 15 May 2022, 17:00 h to 17:50 h

See description of the event
Sun 15 May
17:00 h
Finished
Els Tres Porquets és més que un conte, és una obra que promou els valors de la fraternitat, el treball en equip i l’ajuda als altres.... Read more

Els Tres Porquets és més que un conte, és una obra que promou els valors de la fraternitat, el treball en equip i l’ajuda als altres. La peça és una experiència transformadora per a petits i grans que segur que es divertiran amb els titelles, mecanismes i una música espectacular composta per a l’ocasió.

El conte narra la història de Paquito, Manolito i Joselito, tres porquets germans amb característiques molt diferents però feliços amb la seva vida al bosc. Tot anava bé fins que els va arribar una notícia terrible: l’arribada d’un enorme llop ferotge! Quin serà el destí dels tres germans?

Amb una estètica acolorida, un escenari mòbil i ple de vida gràcies als titelles i l’escenografia creats per l’equip que conformen José Diego Ramírez i David Zuazola que s’han ajuntat després de vint anys de trajectòria.

Una producció de la Compañía A la Sombrita i David Zuazola