Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Los tres cerditos

Familiar

  • Los tres cerditos
  • Los tres cerditos
  • Los tres cerditos

Ciutat: Terrassa

Lloc: Teatre Alegría

De diumenge 15 de maig 2022, 17:00 h a 17:50 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 15 de maig
17:00 h
Finalitzat
Els Tres Porquets és més que un conte, és una obra que promou els valors de la fraternitat, el treball en equip i l’ajuda als altres.... Llegir més

Els Tres Porquets és més que un conte, és una obra que promou els valors de la fraternitat, el treball en equip i l’ajuda als altres. La peça és una experiència transformadora per a petits i grans que segur que es divertiran amb els titelles, mecanismes i una música espectacular composta per a l’ocasió.

El conte narra la història de Paquito, Manolito i Joselito, tres porquets germans amb característiques molt diferents però feliços amb la seva vida al bosc. Tot anava bé fins que els va arribar una notícia terrible: l’arribada d’un enorme llop ferotge! Quin serà el destí dels tres germans?

Amb una estètica acolorida, un escenari mòbil i ple de vida gràcies als titelles i l’escenografia creats per l’equip que conformen José Diego Ramírez i David Zuazola que s’han ajuntat després de vint anys de trajectòria.

Una producció de la Compañía A la Sombrita i David Zuazola