Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Magalí Sare i Manel Fortià Duo

Conciertos, Culturales

  • Magalí Sare i Manel Fortià Duo

Ciudad: Sant Feliu de Llobregat

Lugar: Ateneu Santfeliuenc, Vidal i Ribas 23-25

Inicio: viernes 4 diciembre 2020, 21:30 h

Ver descripción del evento
Les fortes arrels jazzístiques que uneixen la Magalí Sare i en Manel Fortià abracen, en aquest treball, un repertori de cançons tradicionals... Leer más

Les fortes arrels jazzístiques que uneixen la Magalí Sare i en Manel Fortià abracen, en aquest treball, un repertori de cançons tradicionals catalanes i iberoamericanes i dues cançons pròpies, fetes a partir de poesies, que obren i tanquen l’àlbum. La proposta d’aquest duet consisteix en reformular les melodies, les formes i les claus rítmiques d’aquestes cançons mitjançant la frescor i el risc de la improvisació.

El títol “Fang i núvols” defineix a la perfecció la sonoritat tan característica del duet. La seva música és crua i despullada, ja que el contrabaix i la veu conformen els extrems d’una harmonia imaginària. Es tracta d’un joc de rols constant: si un dels dos sedimenta la part rítmica de la música (com el fang), l’altre podrà flotar lliurament (com els núvols) i viceversa.