Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Magalí Sare i Manel Fortià Duo

Concerts, Cultural

  • Magalí Sare i Manel Fortià Duo

City: Sant Feliu de Llobregat

Place: Ateneu Santfeliuenc, Vidal i Ribas 23-25

Start: Friday 4 December 2020, 21:30 h

See description of the event
Les fortes arrels jazzístiques que uneixen la Magalí Sare i en Manel Fortià abracen, en aquest treball, un repertori de cançons tradicionals... Read more

Les fortes arrels jazzístiques que uneixen la Magalí Sare i en Manel Fortià abracen, en aquest treball, un repertori de cançons tradicionals catalanes i iberoamericanes i dues cançons pròpies, fetes a partir de poesies, que obren i tanquen l’àlbum. La proposta d’aquest duet consisteix en reformular les melodies, les formes i les claus rítmiques d’aquestes cançons mitjançant la frescor i el risc de la improvisació.

El títol “Fang i núvols” defineix a la perfecció la sonoritat tan característica del duet. La seva música és crua i despullada, ja que el contrabaix i la veu conformen els extrems d’una harmonia imaginària. Es tracta d’un joc de rols constant: si un dels dos sedimenta la part rítmica de la música (com el fang), l’altre podrà flotar lliurament (com els núvols) i viceversa.