Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Magalí Sare i Manel Fortià Duo

Concerts, Culturals

  • Magalí Sare i Manel Fortià Duo

Ciutat: Sant Feliu de Llobregat

Lloc: Ateneu Santfeliuenc, Vidal i Ribas 23-25

Inici: divendres 4 de desembre 2020, 21:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Les fortes arrels jazzístiques que uneixen la Magalí Sare i en Manel Fortià abracen, en aquest treball, un repertori de cançons tradicionals... Llegir més

Les fortes arrels jazzístiques que uneixen la Magalí Sare i en Manel Fortià abracen, en aquest treball, un repertori de cançons tradicionals catalanes i iberoamericanes i dues cançons pròpies, fetes a partir de poesies, que obren i tanquen l’àlbum. La proposta d’aquest duet consisteix en reformular les melodies, les formes i les claus rítmiques d’aquestes cançons mitjançant la frescor i el risc de la improvisació.

El títol “Fang i núvols” defineix a la perfecció la sonoritat tan característica del duet. La seva música és crua i despullada, ja que el contrabaix i la veu conformen els extrems d’una harmonia imaginària. Es tracta d’un joc de rols constant: si un dels dos sedimenta la part rítmica de la música (com el fang), l’altre podrà flotar lliurament (com els núvols) i viceversa.