Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Concert de Magalí Sare

Conciertos, Música

  • Concert de Magalí Sare
  • Concert de Magalí Sare

Ciudad: Sant Quirze del Vallès

Lugar: Sala Municipal Josep Brossa de la Patronal

De viernes 22 abril 2022, 20:00 h a 22:00 h

Ver descripción del evento
vie. 22 abr.
20:00 h
Finalizado
Després d’un llunyà “Cançons d’amor i dimonis”, Magalí Sare torna a l’escena amb una proposta de composicions pròpies on ens presenta... Leer más

Després d’un llunyà “Cançons d’amor i dimonis”, Magalí Sare torna a l’escena amb una proposta de composicions pròpies on ens presenta un viatge per diferents etapes de creixement passades, ens mostra la seva manera de pensar e interpretar al món a través seu i d’altres personatges mitjançant lletres, poemes i aforismes. En el nou disc compta amb col·laboracions especials com en Salvador Sobral i Las Migas. En les lletres ressalten conceptes com la infantesa i l’adolescència creant una simbiosi entre la visió passada i actual que es presenten com un conjunt indivisible.

Concert emmarcat en l’acte del lliurament del Premi Mussol i Mussolada 2022.


Amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona.