Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Concert de Magalí Sare

Concerts, Music

  • Concert de Magalí Sare
  • Concert de Magalí Sare

City: Sant Quirze del Vallès

Place: Sala Municipal Josep Brossa de la Patronal

From Friday 22 April 2022, 20:00 h to 22:00 h

See description of the event
Fri 22 Apr
20:00 h
Finished
Després d’un llunyà “Cançons d’amor i dimonis”, Magalí Sare torna a l’escena amb una proposta de composicions pròpies on ens presenta... Read more

Després d’un llunyà “Cançons d’amor i dimonis”, Magalí Sare torna a l’escena amb una proposta de composicions pròpies on ens presenta un viatge per diferents etapes de creixement passades, ens mostra la seva manera de pensar e interpretar al món a través seu i d’altres personatges mitjançant lletres, poemes i aforismes. En el nou disc compta amb col·laboracions especials com en Salvador Sobral i Las Migas. En les lletres ressalten conceptes com la infantesa i l’adolescència creant una simbiosi entre la visió passada i actual que es presenten com un conjunt indivisible.

Concert emmarcat en l’acte del lliurament del Premi Mussol i Mussolada 2022.


Amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona.