Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Concert de Magalí Sare

Concerts, Música

  • Concert de Magalí Sare
  • Concert de Magalí Sare

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: Sala Municipal Josep Brossa de la Patronal

De divendres 22 d’abril 2022, 20:00 h a 22:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 22 d’abr.
20:00 h
Finalitzat
Després d’un llunyà “Cançons d’amor i dimonis”, Magalí Sare torna a l’escena amb una proposta de composicions pròpies on ens presenta... Llegir més

Després d’un llunyà “Cançons d’amor i dimonis”, Magalí Sare torna a l’escena amb una proposta de composicions pròpies on ens presenta un viatge per diferents etapes de creixement passades, ens mostra la seva manera de pensar e interpretar al món a través seu i d’altres personatges mitjançant lletres, poemes i aforismes. En el nou disc compta amb col·laboracions especials com en Salvador Sobral i Las Migas. En les lletres ressalten conceptes com la infantesa i l’adolescència creant una simbiosi entre la visió passada i actual que es presenten com un conjunt indivisible.

Concert emmarcat en l’acte del lliurament del Premi Mussol i Mussolada 2022.


Amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona.