Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Malvasia Power_ tast 5/12 El vi dolç, l’origen de tot

Gastronómicos

  • Malvasia Power_ tast 5/12 El vi dolç, l’origen de tot
  • Malvasia Power_ tast 5/12 El vi dolç, l’origen de tot
  • Malvasia Power_ tast 5/12 El vi dolç, l’origen de tot

Ciudad: Sitges

Lugar: Centre d'Interpretació Malvasia de Sitges

De sábado 29 mayo 2021, 12:00 h a domingo 30 mayo 2021, 14:00 h Varias sesiones

Ver descripción del evento
sáb. 29 may.
12:00 h
Finalizado
dom. 30 may.
12:00 h
Finalizado
Malvasia power: 12 tastos de vins de Malvasia de Sitges per exposar el seu potencial El Centre d’Interpretació de la Malvasia (CIM)... Leer más

Malvasia power: 12 tastos de vins de Malvasia de Sitges per exposar el seu potencial

El Centre d’Interpretació de la Malvasia (CIM) organitza 12 tastos de les diferents varietats dels vins de Malvasia de Sitges, que permetran descobrir les diverses vinificacions i particularitats, així com la seva història i context, no únicament en l’àmbit local, sinó en el conjunt del Mediterrani. Els tastos es faran al pati del Corral de la Vila, seguint les mesures sanitàries preventives.

Aquest cinquè tast està enfocat en la descoberta de cinc vins dolços de Malvasia. El vi original que va fer famosa aquesta població, com la terra dels vins dolços. Reivindicar la part més tradicional de la malvasia també és empoderament. Tastarem la Melvasia de Vega de Ribes (Sant Pere de Ribes), la mistela de Mas Oller (Empordà), mlavasia de Los Bermejos (Lanzarote), la malvasia dolça del Celler de l’Hospital (Sitges) i una sorpresa.