Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Malvasia Power_ tast 5/12 El vi dolç, l’origen de tot

Gastronomic

  • Malvasia Power_ tast 5/12 El vi dolç, l’origen de tot
  • Malvasia Power_ tast 5/12 El vi dolç, l’origen de tot
  • Malvasia Power_ tast 5/12 El vi dolç, l’origen de tot

City: Sitges

Place: Centre d'Interpretació Malvasia de Sitges

From Saturday 29 May 2021, 12:00 h to Sunday 30 May 2021, 14:00 h Multiple sessions

See description of the event
Sat 29 May
12:00 h
Finished
Sun 30 May
12:00 h
Finished
Malvasia power: 12 tastos de vins de Malvasia de Sitges per exposar el seu potencial El Centre d’Interpretació de la Malvasia (CIM)... Read more

Malvasia power: 12 tastos de vins de Malvasia de Sitges per exposar el seu potencial

El Centre d’Interpretació de la Malvasia (CIM) organitza 12 tastos de les diferents varietats dels vins de Malvasia de Sitges, que permetran descobrir les diverses vinificacions i particularitats, així com la seva història i context, no únicament en l’àmbit local, sinó en el conjunt del Mediterrani. Els tastos es faran al pati del Corral de la Vila, seguint les mesures sanitàries preventives.

Aquest cinquè tast està enfocat en la descoberta de cinc vins dolços de Malvasia. El vi original que va fer famosa aquesta població, com la terra dels vins dolços. Reivindicar la part més tradicional de la malvasia també és empoderament. Tastarem la Melvasia de Vega de Ribes (Sant Pere de Ribes), la mistela de Mas Oller (Empordà), mlavasia de Los Bermejos (Lanzarote), la malvasia dolça del Celler de l’Hospital (Sitges) i una sorpresa.