Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Malvasia Power_ tast 5/12 El vi dolç, l’origen de tot

Gastronòmics

  • Malvasia Power_ tast 5/12 El vi dolç, l’origen de tot
  • Malvasia Power_ tast 5/12 El vi dolç, l’origen de tot
  • Malvasia Power_ tast 5/12 El vi dolç, l’origen de tot

Ciutat: Sitges

Lloc: Centre d'Interpretació Malvasia de Sitges

De dissabte 29 de maig 2021, 12:00 h a diumenge 30 de maig 2021, 14:00 h Diverses sessions

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 29 de maig
12:00 h
Finalitzat
dg. 30 de maig
12:00 h
Finalitzat
Malvasia power: 12 tastos de vins de Malvasia de Sitges per exposar el seu potencial El Centre d’Interpretació de la Malvasia (CIM)... Llegir més

Malvasia power: 12 tastos de vins de Malvasia de Sitges per exposar el seu potencial

El Centre d’Interpretació de la Malvasia (CIM) organitza 12 tastos de les diferents varietats dels vins de Malvasia de Sitges, que permetran descobrir les diverses vinificacions i particularitats, així com la seva història i context, no únicament en l’àmbit local, sinó en el conjunt del Mediterrani. Els tastos es faran al pati del Corral de la Vila, seguint les mesures sanitàries preventives.

Aquest cinquè tast està enfocat en la descoberta de cinc vins dolços de Malvasia. El vi original que va fer famosa aquesta població, com la terra dels vins dolços. Reivindicar la part més tradicional de la malvasia també és empoderament. Tastarem la Melvasia de Vega de Ribes (Sant Pere de Ribes), la mistela de Mas Oller (Empordà), mlavasia de Los Bermejos (Lanzarote), la malvasia dolça del Celler de l’Hospital (Sitges) i una sorpresa.