Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Marc Parrot

Conciertos, Culturales

  • Marc Parrot
  • Marc Parrot

Ciudad: Sant Feliu de Guíxols

Lugar: Ermita Sant Amanç

De sábado 25 noviembre 2023, 22:00 h a 23:30 h

Ver descripción del evento
sáb. 25 nov.
22:00 h
Finalizado
Marc ParrotMúsica d’autorMarc Parrot, amb diverses etapes a la seva carrera, es va iniciar com a membre de Regreso a las minas, i aviat... Leer más

Marc Parrot
Música d’autor

Marc Parrot, amb diverses etapes a la seva carrera, es va iniciar com a membre de Regreso a las minas, i aviat va començar a treure música en solitari Sólo para loco, Sólo para niños i la seva experiència mediàtica va arribar a finals de la dècada dels noranta al programa d’Andreu Buenafuente sota el nom d’El Chaval de la Peca. Va decidir tornar amb la seva pròpia identitat artística cantant en castellà fins al 2005, quan va fer el canvi cap al català amb l’àlbum Mentider, seguit d’Interferència, Avions, 50 anys de la Nova Cançó, Començar pel final, Sortir per la finestra, Refugi i Els fets i l’atzar. Properament presentarà el seu últim treball Turisme per la memòria, però a l’ermita farà un recorregut per tota la seva trajectòria amb cançons triades per a l’ocasió. Vindrà en solitari, amb veu i guitarra.

Més info: https://marcparrot.com/