Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Marc Parrot

Concerts, Cultural

  • Marc Parrot
  • Marc Parrot

City: Sant Feliu de Guíxols

Place: Ermita Sant Amanç

From Saturday 25 November 2023, 22:00 h to 23:30 h

See description of the event
Sat 25 Nov
22:00 h
Finished
Marc ParrotMúsica d’autorMarc Parrot, amb diverses etapes a la seva carrera, es va iniciar com a membre de Regreso a las minas, i aviat... Read more

Marc Parrot
Música d’autor

Marc Parrot, amb diverses etapes a la seva carrera, es va iniciar com a membre de Regreso a las minas, i aviat va començar a treure música en solitari Sólo para loco, Sólo para niños i la seva experiència mediàtica va arribar a finals de la dècada dels noranta al programa d’Andreu Buenafuente sota el nom d’El Chaval de la Peca. Va decidir tornar amb la seva pròpia identitat artística cantant en castellà fins al 2005, quan va fer el canvi cap al català amb l’àlbum Mentider, seguit d’Interferència, Avions, 50 anys de la Nova Cançó, Començar pel final, Sortir per la finestra, Refugi i Els fets i l’atzar. Properament presentarà el seu últim treball Turisme per la memòria, però a l’ermita farà un recorregut per tota la seva trajectòria amb cançons triades per a l’ocasió. Vindrà en solitari, amb veu i guitarra.

Més info: https://marcparrot.com/