Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Marc Parrot

Concerts, Culturals

  • Marc Parrot
  • Marc Parrot

Ciutat: Sant Feliu de Guíxols

Lloc: Ermita Sant Amanç

De dissabte 25 de novembre 2023, 22:00 h a 23:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 25 de nov.
22:00 h
Finalitzat
Marc ParrotMúsica d’autorMarc Parrot, amb diverses etapes a la seva carrera, es va iniciar com a membre de Regreso a las minas, i aviat... Llegir més

Marc Parrot
Música d’autor

Marc Parrot, amb diverses etapes a la seva carrera, es va iniciar com a membre de Regreso a las minas, i aviat va començar a treure música en solitari Sólo para loco, Sólo para niños i la seva experiència mediàtica va arribar a finals de la dècada dels noranta al programa d’Andreu Buenafuente sota el nom d’El Chaval de la Peca. Va decidir tornar amb la seva pròpia identitat artística cantant en castellà fins al 2005, quan va fer el canvi cap al català amb l’àlbum Mentider, seguit d’Interferència, Avions, 50 anys de la Nova Cançó, Començar pel final, Sortir per la finestra, Refugi i Els fets i l’atzar. Properament presentarà el seu últim treball Turisme per la memòria, però a l’ermita farà un recorregut per tota la seva trajectòria amb cançons triades per a l’ocasió. Vindrà en solitari, amb veu i guitarra.

Més info: https://marcparrot.com/