Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

MARIA JURADO, TXELL NAVARRO, IRIS BORRÀS

Danza, Teatro

  • MARIA JURADO, TXELL NAVARRO, IRIS BORRÀS

Ciudad: Terrassa

Lugar: Carrer St.Leopold, 63

De domingo 10 octubre 2021, 12:00 h a 13:10 h Varias sesiones

Ver descripción del evento
dom. 10 oct.
12:00 h
Finalizado
18:00 h
Finalizado
El Corralito CCA presenta tres solos de dansa/performance contemporània, tres peces de residents que han passat per l'espai. Es podran... Leer más

El Corralito CCA presenta tres solos de dansa/performance contemporània, tres peces de residents que han passat per l'espai. Es podran veure per primera vegada a Terrassa el pròxim dia 10 d'octubre a l'espai de l'entitat. Adquirint una entrada podràs gaudir dels tres espectacles. DOS PASSES un a les 12 h l'altre a les 17 h.

Maria Jurado ens presenta "Solo negro" una obra que ens porta dins del llindar de la melancolia, melancolia com la lucidesa de qui només veu foscor. "Vaig sentir un enterrament al mateix cap, i els que acompanyen al difunt no paren de caminar, fins que a la fi va semblar comprendre's el que feien" Citant paraules d'Emili Dickinson.

Txell Navarro amb "Decálogo de una señorita" reflexiona al voltant de conceptes atribuïts a quelcom femení. "La vida de tota dona, malgrat el que ella digui, no és més que un etern desig de trobar a qui sotmetre's" Paraules de F.Dostoievski

Iris Borràs amb "Alè aliè" ens planteja una sèrie de preguntes com ara, què succeeix en el sistema corporal després d'un fort traumatisme? Després d'un col·lapse, quins processos vivim per acomodar-nos a les incomoditats? Un viatge per alguns dels camins i possibilitats en el nostre cos; un trencaclosques en moviment.

El preu de l'entrada serà destinat a les artistes i l'organització integrament.