Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

MARIA JURADO, TXELL NAVARRO, IRIS BORRÀS

Dance, Theater

  • MARIA JURADO, TXELL NAVARRO, IRIS BORRÀS

City: Terrassa

Place: Carrer St.Leopold, 63

From Sunday 10 October 2021, 12:00 h to 13:10 h Multiple sessions

See description of the event
Sun 10 Oct
12:00 h
Finished
18:00 h
Finished
El Corralito CCA presenta tres solos de dansa/performance contemporània, tres peces de residents que han passat per l'espai. Es podran... Read more

El Corralito CCA presenta tres solos de dansa/performance contemporània, tres peces de residents que han passat per l'espai. Es podran veure per primera vegada a Terrassa el pròxim dia 10 d'octubre a l'espai de l'entitat. Adquirint una entrada podràs gaudir dels tres espectacles. DOS PASSES un a les 12 h l'altre a les 17 h.

Maria Jurado ens presenta "Solo negro" una obra que ens porta dins del llindar de la melancolia, melancolia com la lucidesa de qui només veu foscor. "Vaig sentir un enterrament al mateix cap, i els que acompanyen al difunt no paren de caminar, fins que a la fi va semblar comprendre's el que feien" Citant paraules d'Emili Dickinson.

Txell Navarro amb "Decálogo de una señorita" reflexiona al voltant de conceptes atribuïts a quelcom femení. "La vida de tota dona, malgrat el que ella digui, no és més que un etern desig de trobar a qui sotmetre's" Paraules de F.Dostoievski

Iris Borràs amb "Alè aliè" ens planteja una sèrie de preguntes com ara, què succeeix en el sistema corporal després d'un fort traumatisme? Després d'un col·lapse, quins processos vivim per acomodar-nos a les incomoditats? Un viatge per alguns dels camins i possibilitats en el nostre cos; un trencaclosques en moviment.

El preu de l'entrada serà destinat a les artistes i l'organització integrament.