Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

MARIA JURADO, TXELL NAVARRO, IRIS BORRÀS

Dansa, Teatre

  • MARIA JURADO, TXELL NAVARRO, IRIS BORRÀS

Ciutat: Terrassa

Lloc: Carrer St.Leopold, 63

De diumenge 10 d’octubre 2021, 12:00 h a 13:10 h Diverses sessions

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 10 d’oct.
12:00 h
Finalitzat
18:00 h
Finalitzat
El Corralito CCA presenta tres solos de dansa/performance contemporània, tres peces de residents que han passat per l'espai. Es podran... Llegir més

El Corralito CCA presenta tres solos de dansa/performance contemporània, tres peces de residents que han passat per l'espai. Es podran veure per primera vegada a Terrassa el pròxim dia 10 d'octubre a l'espai de l'entitat. Adquirint una entrada podràs gaudir dels tres espectacles. DOS PASSES un a les 12 h l'altre a les 17 h.

Maria Jurado ens presenta "Solo negro" una obra que ens porta dins del llindar de la melancolia, melancolia com la lucidesa de qui només veu foscor. "Vaig sentir un enterrament al mateix cap, i els que acompanyen al difunt no paren de caminar, fins que a la fi va semblar comprendre's el que feien" Citant paraules d'Emili Dickinson.

Txell Navarro amb "Decálogo de una señorita" reflexiona al voltant de conceptes atribuïts a quelcom femení. "La vida de tota dona, malgrat el que ella digui, no és més que un etern desig de trobar a qui sotmetre's" Paraules de F.Dostoievski

Iris Borràs amb "Alè aliè" ens planteja una sèrie de preguntes com ara, què succeeix en el sistema corporal després d'un fort traumatisme? Després d'un col·lapse, quins processos vivim per acomodar-nos a les incomoditats? Un viatge per alguns dels camins i possibilitats en el nostre cos; un trencaclosques en moviment.

El preu de l'entrada serà destinat a les artistes i l'organització integrament.