Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

El Monodrama Medea-OCT48

Conciertos, Música

  • El Monodrama Medea-OCT48

Ciudad: Terrassa

Lugar: Auditori Municipal de Terrassa

De domingo 23 mayo 2021, 18:00 h a 20:00 h

Ver descripción del evento
dom. 23 may.
18:00 h
Finalizado
EL MONODRAMA MEDEA Un homenatge a Joan Manén, amb la recuperació d’una de les seves obres oblidades.OCT48 Quim Térmens concertino director Susana... Leer más

EL MONODRAMA MEDEA

Un homenatge a Joan Manén, amb la recuperació d’una de les seves obres oblidades.

OCT48

Quim Térmens concertino director

Susana Garachana actriu Daniel Blanch piano

Juan de la Rubia orgue


R. L. de Grignon Suite a l’antiga

E. Toldrà Quartet per l’art

J. Manén Medea

J. Manén Sardana

Aquest any 2021 es compleixen 50 anys de la mort d’un dels grans músics catalans: Joan Manén. Nascut a l’any 1883, fou considerat en la seva època tot un nen prodigi. La realització de gires per Llatinoamèrica i Europa quan era ben jovenet el van portar a estar reconegut com un dels grans virtuosos del violí, arribant a tocar a duo amb noms com E. Granados, P. Casals, C. Saint-Saens i A. Dvorak.

Tocava amb un violí que havia sigut propietat de F. Mendelssohn i fou el primer violinista queenregistrà sencers els concerts de Beethoven, Bruch i Mendelssohn. Estimat i odiat alhora per una societat sotmesa sota el règim franquista del moment, la seva importància no està sols en el fet d’haver estat un virtuós del seu instrument, sinó també en la gran quantitat de bona música que deixà escrita.