Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

El Monodrama Medea-OCT48

Concerts, Música

  • El Monodrama Medea-OCT48

Ciutat: Terrassa

Lloc: Auditori Municipal de Terrassa

De diumenge 23 de maig 2021, 18:00 h a 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 23 de maig
18:00 h
Finalitzat
EL MONODRAMA MEDEA Un homenatge a Joan Manén, amb la recuperació d’una de les seves obres oblidades.OCT48 Quim Térmens concertino director Susana... Llegir més

EL MONODRAMA MEDEA

Un homenatge a Joan Manén, amb la recuperació d’una de les seves obres oblidades.

OCT48

Quim Térmens concertino director

Susana Garachana actriu Daniel Blanch piano

Juan de la Rubia orgue


R. L. de Grignon Suite a l’antiga

E. Toldrà Quartet per l’art

J. Manén Medea

J. Manén Sardana

Aquest any 2021 es compleixen 50 anys de la mort d’un dels grans músics catalans: Joan Manén. Nascut a l’any 1883, fou considerat en la seva època tot un nen prodigi. La realització de gires per Llatinoamèrica i Europa quan era ben jovenet el van portar a estar reconegut com un dels grans virtuosos del violí, arribant a tocar a duo amb noms com E. Granados, P. Casals, C. Saint-Saens i A. Dvorak.

Tocava amb un violí que havia sigut propietat de F. Mendelssohn i fou el primer violinista queenregistrà sencers els concerts de Beethoven, Bruch i Mendelssohn. Estimat i odiat alhora per una societat sotmesa sota el règim franquista del moment, la seva importància no està sols en el fet d’haver estat un virtuós del seu instrument, sinó també en la gran quantitat de bona música que deixà escrita.