Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

El Monodrama Medea-OCT48

Concerts, Music

  • El Monodrama Medea-OCT48

City: Terrassa

Place: Auditori Municipal de Terrassa

From Sunday 23 May 2021, 18:00 h to 20:00 h

See description of the event
Sun 23 May
18:00 h
Finished
EL MONODRAMA MEDEA Un homenatge a Joan Manén, amb la recuperació d’una de les seves obres oblidades.OCT48 Quim Térmens concertino director Susana... Read more

EL MONODRAMA MEDEA

Un homenatge a Joan Manén, amb la recuperació d’una de les seves obres oblidades.

OCT48

Quim Térmens concertino director

Susana Garachana actriu Daniel Blanch piano

Juan de la Rubia orgue


R. L. de Grignon Suite a l’antiga

E. Toldrà Quartet per l’art

J. Manén Medea

J. Manén Sardana

Aquest any 2021 es compleixen 50 anys de la mort d’un dels grans músics catalans: Joan Manén. Nascut a l’any 1883, fou considerat en la seva època tot un nen prodigi. La realització de gires per Llatinoamèrica i Europa quan era ben jovenet el van portar a estar reconegut com un dels grans virtuosos del violí, arribant a tocar a duo amb noms com E. Granados, P. Casals, C. Saint-Saens i A. Dvorak.

Tocava amb un violí que havia sigut propietat de F. Mendelssohn i fou el primer violinista queenregistrà sencers els concerts de Beethoven, Bruch i Mendelssohn. Estimat i odiat alhora per una societat sotmesa sota el règim franquista del moment, la seva importància no està sols en el fet d’haver estat un virtuós del seu instrument, sinó també en la gran quantitat de bona música que deixà escrita.