Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

META Teatre Documental

Culturales, Teatro

  • META  Teatre Documental
  • META  Teatre Documental
  • META  Teatre Documental

Ciudad: Matadepera

Lugar: Sala d'Actes del Casal de Cultura

De viernes 20 octubre 2023, 19:00 h a 20:00 h

Ver descripción del evento
vie. 20 oct.
19:00 h
Finalizado
Aquesta és la història de Ibrahima Diallo contraposada amb les proeses del nedador David Meca.El juliol del 2008, el nedador olímpic... Leer más

Aquesta és la història de Ibrahima Diallo contraposada amb les proeses del nedador David Meca.

El juliol del 2008, el nedador olímpic David Meca va creuar l’estret de Gibraltar tres cops seguits. Meta és la narració d’aquesta gesta esportiva en boca de l’Ibrahima Diallo, un jove del Senegal que, en circumstàncies totalment diferents, també va creuar l’estret ara fa tres anys.

Un monòleg de teatre documental que, com si es tractés d’una conferència motivacional, exposa el relat èpic del nedador sabadellenc. Ara bé, el Mediterrani amaga moltes cares i les paraules de l’Ibrahima Diallo aboquen silenciosament una altra història, submergida en el mateix relat.

Una història mediàtica explicada a través d’una veu silenciada: del contrast de les dues realitats oposades, en deriva una reflexió crítica al voltant de la nostra societat i la immigració al mar Mediterrani.

En forma de col·loqui, el mateix monòleg convida al públic a parlar amb l’Ibrahima Diallo de tot allò que no s’ha dit. Al final s’obren les portes a realitzar totes aquelles preguntes contingudes durant l’espectacle.


Autoria: Adrià Aparicio Martí, David Font Jutglà

Direcció: David Font Juglà, Adrià Aparicio Martí

Intèrpret: Ibrahima Diallo