Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

META Teatre Documental

Cultural, Theater

  • META  Teatre Documental
  • META  Teatre Documental
  • META  Teatre Documental

City: Matadepera

Place: Sala d'Actes del Casal de Cultura

From Friday 20 October 2023, 19:00 h to 20:00 h

See description of the event
Fri 20 Oct
19:00 h
Finished
Aquesta és la història de Ibrahima Diallo contraposada amb les proeses del nedador David Meca.El juliol del 2008, el nedador olímpic... Read more

Aquesta és la història de Ibrahima Diallo contraposada amb les proeses del nedador David Meca.

El juliol del 2008, el nedador olímpic David Meca va creuar l’estret de Gibraltar tres cops seguits. Meta és la narració d’aquesta gesta esportiva en boca de l’Ibrahima Diallo, un jove del Senegal que, en circumstàncies totalment diferents, també va creuar l’estret ara fa tres anys.

Un monòleg de teatre documental que, com si es tractés d’una conferència motivacional, exposa el relat èpic del nedador sabadellenc. Ara bé, el Mediterrani amaga moltes cares i les paraules de l’Ibrahima Diallo aboquen silenciosament una altra història, submergida en el mateix relat.

Una història mediàtica explicada a través d’una veu silenciada: del contrast de les dues realitats oposades, en deriva una reflexió crítica al voltant de la nostra societat i la immigració al mar Mediterrani.

En forma de col·loqui, el mateix monòleg convida al públic a parlar amb l’Ibrahima Diallo de tot allò que no s’ha dit. Al final s’obren les portes a realitzar totes aquelles preguntes contingudes durant l’espectacle.


Autoria: Adrià Aparicio Martí, David Font Jutglà

Direcció: David Font Juglà, Adrià Aparicio Martí

Intèrpret: Ibrahima Diallo