Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

META Teatre Documental

Culturals, Teatre

  • META  Teatre Documental
  • META  Teatre Documental
  • META  Teatre Documental

Ciutat: Matadepera

Lloc: Sala d'Actes del Casal de Cultura

De divendres 20 d’octubre 2023, 19:00 h a 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 20 d’oct.
19:00 h
Finalitzat
Aquesta és la història de Ibrahima Diallo contraposada amb les proeses del nedador David Meca.El juliol del 2008, el nedador olímpic... Llegir més

Aquesta és la història de Ibrahima Diallo contraposada amb les proeses del nedador David Meca.

El juliol del 2008, el nedador olímpic David Meca va creuar l’estret de Gibraltar tres cops seguits. Meta és la narració d’aquesta gesta esportiva en boca de l’Ibrahima Diallo, un jove del Senegal que, en circumstàncies totalment diferents, també va creuar l’estret ara fa tres anys.

Un monòleg de teatre documental que, com si es tractés d’una conferència motivacional, exposa el relat èpic del nedador sabadellenc. Ara bé, el Mediterrani amaga moltes cares i les paraules de l’Ibrahima Diallo aboquen silenciosament una altra història, submergida en el mateix relat.

Una història mediàtica explicada a través d’una veu silenciada: del contrast de les dues realitats oposades, en deriva una reflexió crítica al voltant de la nostra societat i la immigració al mar Mediterrani.

En forma de col·loqui, el mateix monòleg convida al públic a parlar amb l’Ibrahima Diallo de tot allò que no s’ha dit. Al final s’obren les portes a realitzar totes aquelles preguntes contingudes durant l’espectacle.


Autoria: Adrià Aparicio Martí, David Font Jutglà

Direcció: David Font Juglà, Adrià Aparicio Martí

Intèrpret: Ibrahima Diallo