Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

MÈTODE GRONHOLM

Teatro

  • MÈTODE GRONHOLM
  • MÈTODE GRONHOLM
  • MÈTODE GRONHOLM

Ciudad: Llinars del Vallès

Lugar: Teatre Auditori Llinars

Inicio: sábado 24 abril 2021, 17:00 h Varias sesiones

Ver descripción del evento
sáb. 24 abr.
17:00 h
Finalizado
20:00 h
Finalizado
El mètode GronholmEl gran èxit de Jordi Galceran!Quatre candidats a un lloc d’alt executiu a una multinacional, tots ells ben disposats... Leer más

El mètode Gronholm

El gran èxit de Jordi Galceran!

Quatre candidats a un lloc d’alt executiu a una multinacional, tots ells ben disposats a sotmetre’s a les rocambolesques proves del procés de selecció. Un procés de selecció que es va estrenar el 2003, escrit per Jordi Galceran, i que s’ha convertit en la comèdia més vista i representada de Catalunya. Aquesta situació dóna peu a una comèdia de riures assegurats, perquè no hi ha res més divertit que veure les nostres pròpies misèries, adonar-nos en aquest mirall màgic que és el teatre, de com l’ambició per aconseguir una mica més de prestigi, de consideració social i de diners ens fa actuar de la manera més ridícula.

Direcció: Sergi Belbel

Intèrprets: Enric Cambray, Marc Rodríguez, Mar Ulldemolins i David Verdaguer


*** info Covid-19: La Platea garantitza el metre de distància entre grups de compra d'entrades. Us preguem que sigueu responsables i que alhora de comprar entrades garantiu un grup de convivència estable i que no vingueu si presenteu algun simptoma. Caldrà dur la mascareta sempre posada dins del TA. Tindrem gel hidroalcohòlic a la vostra disposició. Millor si porteu l'entrada al mòbil i veniu amb temps per evitar aglomeracions de gent. Us demanem nom i telèfon alhora de comprar l'entrada per garantir la ràpida gestió de la informació en cas de contagi. Gràcies per la vostra col·laboració. Tenim ganes de veure'us!