Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

MÈTODE GRONHOLM

Teatre

  • MÈTODE GRONHOLM
  • MÈTODE GRONHOLM
  • MÈTODE GRONHOLM

Ciutat: Llinars del Vallès

Lloc: Teatre Auditori Llinars

Inici: dissabte 24 d’abril 2021, 17:00 h Diverses sessions

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 24 d’abr.
17:00 h
Finalitzat
20:00 h
Finalitzat
El mètode GronholmEl gran èxit de Jordi Galceran!Quatre candidats a un lloc d’alt executiu a una multinacional, tots ells ben disposats... Llegir més

El mètode Gronholm

El gran èxit de Jordi Galceran!

Quatre candidats a un lloc d’alt executiu a una multinacional, tots ells ben disposats a sotmetre’s a les rocambolesques proves del procés de selecció. Un procés de selecció que es va estrenar el 2003, escrit per Jordi Galceran, i que s’ha convertit en la comèdia més vista i representada de Catalunya. Aquesta situació dóna peu a una comèdia de riures assegurats, perquè no hi ha res més divertit que veure les nostres pròpies misèries, adonar-nos en aquest mirall màgic que és el teatre, de com l’ambició per aconseguir una mica més de prestigi, de consideració social i de diners ens fa actuar de la manera més ridícula.

Direcció: Sergi Belbel

Intèrprets: Enric Cambray, Marc Rodríguez, Mar Ulldemolins i David Verdaguer


*** info Covid-19: La Platea garantitza el metre de distància entre grups de compra d'entrades. Us preguem que sigueu responsables i que alhora de comprar entrades garantiu un grup de convivència estable i que no vingueu si presenteu algun simptoma. Caldrà dur la mascareta sempre posada dins del TA. Tindrem gel hidroalcohòlic a la vostra disposició. Millor si porteu l'entrada al mòbil i veniu amb temps per evitar aglomeracions de gent. Us demanem nom i telèfon alhora de comprar l'entrada per garantir la ràpida gestió de la informació en cas de contagi. Gràcies per la vostra col·laboració. Tenim ganes de veure'us!