Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

MÈTODE GRONHOLM

Theater

  • MÈTODE GRONHOLM
  • MÈTODE GRONHOLM
  • MÈTODE GRONHOLM

City: Llinars del Vallès

Place: Teatre Auditori Llinars

Start: Saturday 24 April 2021, 17:00 h Multiple sessions

See description of the event
Sat 24 Apr
17:00 h
Finished
20:00 h
Finished
El mètode GronholmEl gran èxit de Jordi Galceran!Quatre candidats a un lloc d’alt executiu a una multinacional, tots ells ben disposats... Read more

El mètode Gronholm

El gran èxit de Jordi Galceran!

Quatre candidats a un lloc d’alt executiu a una multinacional, tots ells ben disposats a sotmetre’s a les rocambolesques proves del procés de selecció. Un procés de selecció que es va estrenar el 2003, escrit per Jordi Galceran, i que s’ha convertit en la comèdia més vista i representada de Catalunya. Aquesta situació dóna peu a una comèdia de riures assegurats, perquè no hi ha res més divertit que veure les nostres pròpies misèries, adonar-nos en aquest mirall màgic que és el teatre, de com l’ambició per aconseguir una mica més de prestigi, de consideració social i de diners ens fa actuar de la manera més ridícula.

Direcció: Sergi Belbel

Intèrprets: Enric Cambray, Marc Rodríguez, Mar Ulldemolins i David Verdaguer


*** info Covid-19: La Platea garantitza el metre de distància entre grups de compra d'entrades. Us preguem que sigueu responsables i que alhora de comprar entrades garantiu un grup de convivència estable i que no vingueu si presenteu algun simptoma. Caldrà dur la mascareta sempre posada dins del TA. Tindrem gel hidroalcohòlic a la vostra disposició. Millor si porteu l'entrada al mòbil i veniu amb temps per evitar aglomeracions de gent. Us demanem nom i telèfon alhora de comprar l'entrada per garantir la ràpida gestió de la informació en cas de contagi. Gràcies per la vostra col·laboració. Tenim ganes de veure'us!