Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Mireia Vives & Borja Penalba

Conciertos, Música

  • Mireia Vives & Borja Penalba
  • Mireia Vives & Borja Penalba

Ciudad: Barcelona

Lugar: Teatre Lluïsos d'Horta - COVID

Inicio: sábado 27 febrero 2021, 19:30 h Varias sesiones

Ver descripción del evento
sáb. 27 feb.
17:30 h
Finalizado
19:30 h
Finalizado
Mireia Vives i Borja Penalba presenten Cançons de fer camí. Mireia i Borja fan un viatge pels camins que junts han trepitjat al llarg... Leer más

Mireia Vives i Borja Penalba presenten Cançons de fer camí

Mireia i Borja fan un viatge pels camins que junts han trepitjat al llarg dels últims 5 anys, i ens ho mostren en forma de cançons, amb la peculiar coherència de les pròpies contradiccions, amb la passió de qui estima la terra, amb la ràbia de qui veu llibertats empresonades, o amb l'estima per l'univers poètic de Montserrat Roig, Joanjo Garcia, Maria Mercè Marçal, David Caño, Salvat-Papasseit, Roc Casagran, Bob Dylan o Leonard Cohen.

Eclèctics i heterogenis, pinten l'escenari amb notes de folk, cançó d'autor, pop-rock, cabaret gamberro o cobla republicana i feminista. És així com Mireia & Borja veuen i entenen el món, amb cançons que els colpegen i doten de sentit el què els envolta. 

Això sí, dins de tanta varietat el duet té un objectiu clar: Compartir el seu camí amb tu.

Hem obert una nova sessió a les 17.30 h. Els amics Mireia i Borja ens oferiran dues sessions (a les 17:30 i a les 19:30) perquè ja quasi hem esgotat les entrades de la segona (la de les 19.30 h)