Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Mireia Vives & Borja Penalba

Concerts, Música

  • Mireia Vives & Borja Penalba
  • Mireia Vives & Borja Penalba

Ciutat: Barcelona

Lloc: Teatre Lluïsos d'Horta - COVID

Inici: dissabte 27 de febrer 2021, 19:30 h Diverses sessions

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 27 de febr.
17:30 h
Finalitzat
19:30 h
Finalitzat
Mireia Vives i Borja Penalba presenten Cançons de fer camí. Mireia i Borja fan un viatge pels camins que junts han trepitjat al llarg... Llegir més

Mireia Vives i Borja Penalba presenten Cançons de fer camí

Mireia i Borja fan un viatge pels camins que junts han trepitjat al llarg dels últims 5 anys, i ens ho mostren en forma de cançons, amb la peculiar coherència de les pròpies contradiccions, amb la passió de qui estima la terra, amb la ràbia de qui veu llibertats empresonades, o amb l'estima per l'univers poètic de Montserrat Roig, Joanjo Garcia, Maria Mercè Marçal, David Caño, Salvat-Papasseit, Roc Casagran, Bob Dylan o Leonard Cohen.

Eclèctics i heterogenis, pinten l'escenari amb notes de folk, cançó d'autor, pop-rock, cabaret gamberro o cobla republicana i feminista. És així com Mireia & Borja veuen i entenen el món, amb cançons que els colpegen i doten de sentit el què els envolta. 

Això sí, dins de tanta varietat el duet té un objectiu clar: Compartir el seu camí amb tu.

Hem obert una nova sessió a les 17.30 h. Els amics Mireia i Borja ens oferiran dues sessions (a les 17:30 i a les 19:30) perquè ja quasi hem esgotat les entrades de la segona (la de les 19.30 h)