Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Mireia Vives & Borja Penalba

Concerts, Music

  • Mireia Vives & Borja Penalba
  • Mireia Vives & Borja Penalba

City: Barcelona

Place: Teatre Lluïsos d'Horta - COVID

Start: Saturday 27 February 2021, 19:30 h Multiple sessions

See description of the event
Sat 27 Feb
17:30 h
Finished
19:30 h
Finished
Mireia Vives i Borja Penalba presenten Cançons de fer camí. Mireia i Borja fan un viatge pels camins que junts han trepitjat al llarg... Read more

Mireia Vives i Borja Penalba presenten Cançons de fer camí

Mireia i Borja fan un viatge pels camins que junts han trepitjat al llarg dels últims 5 anys, i ens ho mostren en forma de cançons, amb la peculiar coherència de les pròpies contradiccions, amb la passió de qui estima la terra, amb la ràbia de qui veu llibertats empresonades, o amb l'estima per l'univers poètic de Montserrat Roig, Joanjo Garcia, Maria Mercè Marçal, David Caño, Salvat-Papasseit, Roc Casagran, Bob Dylan o Leonard Cohen.

Eclèctics i heterogenis, pinten l'escenari amb notes de folk, cançó d'autor, pop-rock, cabaret gamberro o cobla republicana i feminista. És així com Mireia & Borja veuen i entenen el món, amb cançons que els colpegen i doten de sentit el què els envolta. 

Això sí, dins de tanta varietat el duet té un objectiu clar: Compartir el seu camí amb tu.

Hem obert una nova sessió a les 17.30 h. Els amics Mireia i Borja ens oferiran dues sessions (a les 17:30 i a les 19:30) perquè ja quasi hem esgotat les entrades de la segona (la de les 19.30 h)