Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Nits de Piano: Sánchez & Fortuny

Conciertos, Culturales

  • Nits de Piano: Sánchez & Fortuny
  • Nits de Piano: Sánchez & Fortuny

Ciudad: Lloret de Mar

Lugar: Teatre Municipal de Lloret de Mar

Inicio: viernes 5 mayo 2023, 20:00 h

Ver descripción del evento
vie. 5 may.
20:00 h
Finalizado
Com a obertura del cicle anual Nits de Piano, els Amics de la Música de Lloret ens presenten el Sánchez & Fortuny Duo, convidant-nos... Leer más

Com a obertura del cicle anual Nits de Piano, els Amics de la Música de Lloret ens presenten el Sánchez & Fortuny Duo, convidant-nos a gaudir de la música de Mozart i Shubert entre d'altres executada brillantment a quatre mans. Bernat Sánchez i Júlia Fortuny van estudiar música de cambra al Centre amb el professor Emili Brugalla i un Màster al Mozarteum de Salzburg, amb el suport de la Beca de la Fundació Universitària Pedro i Pons, atorgada a estudiants graduats al Centre Superior Liceu. Han estat els guanyadors de diversos concursos internacionals com l'Ischia International Piano Competition d'Itàlia, el Music and Stars Awards d'Anglaterra i el Danubia Talents International Music Competition d'Hongria.