Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Nits de Piano: Sánchez & Fortuny

Concerts, Culturals

  • Nits de Piano: Sánchez & Fortuny
  • Nits de Piano: Sánchez & Fortuny

Ciutat: Lloret de Mar

Lloc: Teatre Municipal de Lloret de Mar

Inici: divendres 5 de maig 2023, 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 5 de maig
20:00 h
Finalitzat
Com a obertura del cicle anual Nits de Piano, els Amics de la Música de Lloret ens presenten el Sánchez & Fortuny Duo, convidant-nos... Llegir més

Com a obertura del cicle anual Nits de Piano, els Amics de la Música de Lloret ens presenten el Sánchez & Fortuny Duo, convidant-nos a gaudir de la música de Mozart i Shubert entre d'altres executada brillantment a quatre mans. Bernat Sánchez i Júlia Fortuny van estudiar música de cambra al Centre amb el professor Emili Brugalla i un Màster al Mozarteum de Salzburg, amb el suport de la Beca de la Fundació Universitària Pedro i Pons, atorgada a estudiants graduats al Centre Superior Liceu. Han estat els guanyadors de diversos concursos internacionals com l'Ischia International Piano Competition d'Itàlia, el Music and Stars Awards d'Anglaterra i el Danubia Talents International Music Competition d'Hongria.