Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Nits de Piano: Sánchez & Fortuny

Concerts, Cultural

  • Nits de Piano: Sánchez & Fortuny
  • Nits de Piano: Sánchez & Fortuny

City: Lloret de Mar

Place: Teatre Municipal de Lloret de Mar

Start: Friday 5 May 2023, 20:00 h

See description of the event
Fri 5 May
20:00 h
Finished
Com a obertura del cicle anual Nits de Piano, els Amics de la Música de Lloret ens presenten el Sánchez & Fortuny Duo, convidant-nos... Read more

Com a obertura del cicle anual Nits de Piano, els Amics de la Música de Lloret ens presenten el Sánchez & Fortuny Duo, convidant-nos a gaudir de la música de Mozart i Shubert entre d'altres executada brillantment a quatre mans. Bernat Sánchez i Júlia Fortuny van estudiar música de cambra al Centre amb el professor Emili Brugalla i un Màster al Mozarteum de Salzburg, amb el suport de la Beca de la Fundació Universitària Pedro i Pons, atorgada a estudiants graduats al Centre Superior Liceu. Han estat els guanyadors de diversos concursos internacionals com l'Ischia International Piano Competition d'Itàlia, el Music and Stars Awards d'Anglaterra i el Danubia Talents International Music Competition d'Hongria.