Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Oda al (des)amor - Festiviu

Familiar, Música

  • Oda al (des)amor - Festiviu

Ciudad: Terrassa

Lugar: Sala Crespi

De sábado 26 noviembre 2022, 20:00 h a 21:10 h

Ver descripción del evento
sáb. 26 nov.
20:00 h
Finalizado
«ODA AL (DES)AMOR» és un espectacle músico-poètic d'autor en acústic que presenta els clars i obscurs de l'experiència d'estimar o... Leer más

«ODA AL (DES)AMOR» és un espectacle músico-poètic d'autor en acústic que presenta els clars i obscurs de l'experiència d'estimar o desestimar algú a partir d'experiències biogràfiques. Es tracta d'un duet musical format pels terrassencs Marc Baltà, actor, cantant i poeta, i Arnau Ferrer, compositor, arranjador i pianista.

Acompanyats de la veu, el piano i la guitarra, Baltà i Ferrer ens embarquen en un viatge de vivències, sensacions i sentiments que busca culminar en catarsi. Tot plegat es duu a terme a través d'un recull de peces musicals que mesclen els diferents gèneres musicals que inspiren als dos intèrprets, com ara l'indie, el pop, la música clàssica o el teatre musical.

Durada: 70 minuts

Edat recomanada: A partir de 16 anys

Idioma: Català, castellà i anglès

Músics: Marc Baltà, Arnau Ferrer