Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Oda al (des)amor - Festiviu

Familiar, Música

  • Oda al (des)amor - Festiviu

Ciutat: Terrassa

Lloc: Sala Crespi

De dissabte 26 de novembre 2022, 20:00 h a 21:10 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 26 de nov.
20:00 h
Finalitzat
«ODA AL (DES)AMOR» és un espectacle músico-poètic d'autor en acústic que presenta els clars i obscurs de l'experiència d'estimar o... Llegir més

«ODA AL (DES)AMOR» és un espectacle músico-poètic d'autor en acústic que presenta els clars i obscurs de l'experiència d'estimar o desestimar algú a partir d'experiències biogràfiques. Es tracta d'un duet musical format pels terrassencs Marc Baltà, actor, cantant i poeta, i Arnau Ferrer, compositor, arranjador i pianista.

Acompanyats de la veu, el piano i la guitarra, Baltà i Ferrer ens embarquen en un viatge de vivències, sensacions i sentiments que busca culminar en catarsi. Tot plegat es duu a terme a través d'un recull de peces musicals que mesclen els diferents gèneres musicals que inspiren als dos intèrprets, com ara l'indie, el pop, la música clàssica o el teatre musical.

Durada: 70 minuts

Edat recomanada: A partir de 16 anys

Idioma: Català, castellà i anglès

Músics: Marc Baltà, Arnau Ferrer