Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Oda al (des)amor - Festiviu

Familiar, Music

  • Oda al (des)amor - Festiviu

City: Terrassa

Place: Sala Crespi

From Saturday 26 November 2022, 20:00 h to 21:10 h

See description of the event
Sat 26 Nov
20:00 h
Finished
«ODA AL (DES)AMOR» és un espectacle músico-poètic d'autor en acústic que presenta els clars i obscurs de l'experiència d'estimar o... Read more

«ODA AL (DES)AMOR» és un espectacle músico-poètic d'autor en acústic que presenta els clars i obscurs de l'experiència d'estimar o desestimar algú a partir d'experiències biogràfiques. Es tracta d'un duet musical format pels terrassencs Marc Baltà, actor, cantant i poeta, i Arnau Ferrer, compositor, arranjador i pianista.

Acompanyats de la veu, el piano i la guitarra, Baltà i Ferrer ens embarquen en un viatge de vivències, sensacions i sentiments que busca culminar en catarsi. Tot plegat es duu a terme a través d'un recull de peces musicals que mesclen els diferents gèneres musicals que inspiren als dos intèrprets, com ara l'indie, el pop, la música clàssica o el teatre musical.

Durada: 70 minuts

Edat recomanada: A partir de 16 anys

Idioma: Català, castellà i anglès

Músics: Marc Baltà, Arnau Ferrer