Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Presentació de l'app Familytips i xerrada l'Univers digital i la construcció de la salut mental

Otros

  • Presentació de l'app Familytips i xerrada l'Univers digital i la construcció de la salut mental

Ciudad: Montornès del Vallès

Lugar: Teatre municipal Margarida Xirgu

De jueves 29 febrero 2024, 17:30 h a 19:30 h

Ver descripción del evento
L’ús de les pantalles és un tema que preocupa la comunitat educativa. Famílies, docents, educadors/es i professionals que estan en... Leer más

L’ús de les pantalles és un tema que preocupa la comunitat educativa.

Famílies, docents, educadors/es i professionals que estan en contacte amb infants i joves sovint tenen el neguit de com enfrontar-se a aquesta realitat. Hi ha moltes preguntes que ens fem: quina funció tenen les pantalles? Com les entenen infants i joves? En fem un ús correcte? Quins continguts son adequats? Hi ha un temps límit per edats? Entre demonitzar-les i utilitzar-les sense control ni consciència hi ha un terme mig?


Durant el curs 21-22 a l'Espai de Debat Educatiu vam reflexionar sobre aquestes qüestions i vam elaborar una eina perquè les famílies puguin reflexionar sobre les seves pràctiques i fer un bon acompanyament a infants i joves.


A càrrec del Crític, Pla de prevenció en el consum de drogues, pantalles i riscos associats de la Mancomunitat del Galzeran i Jaume Funes, pedagog, psicòleg i periodista.


Recomanat per a famílies amb infants i joves fins a 16 anys


Esdeveniment gratuït


https://jaumefunes.com/

https://serveicritic.wordpress.com/