Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Presentació de l'app Familytips i xerrada l'Univers digital i la construcció de la salut mental

Others

  • Presentació de l'app Familytips i xerrada l'Univers digital i la construcció de la salut mental

City: Montornès del Vallès

Place: Teatre municipal Margarida Xirgu

From Thursday 29 February 2024, 17:30 h to 19:30 h

See description of the event
L’ús de les pantalles és un tema que preocupa la comunitat educativa. Famílies, docents, educadors/es i professionals que estan en... Read more

L’ús de les pantalles és un tema que preocupa la comunitat educativa.

Famílies, docents, educadors/es i professionals que estan en contacte amb infants i joves sovint tenen el neguit de com enfrontar-se a aquesta realitat. Hi ha moltes preguntes que ens fem: quina funció tenen les pantalles? Com les entenen infants i joves? En fem un ús correcte? Quins continguts son adequats? Hi ha un temps límit per edats? Entre demonitzar-les i utilitzar-les sense control ni consciència hi ha un terme mig?


Durant el curs 21-22 a l'Espai de Debat Educatiu vam reflexionar sobre aquestes qüestions i vam elaborar una eina perquè les famílies puguin reflexionar sobre les seves pràctiques i fer un bon acompanyament a infants i joves.


A càrrec del Crític, Pla de prevenció en el consum de drogues, pantalles i riscos associats de la Mancomunitat del Galzeran i Jaume Funes, pedagog, psicòleg i periodista.


Recomanat per a famílies amb infants i joves fins a 16 anys


Esdeveniment gratuït


https://jaumefunes.com/

https://serveicritic.wordpress.com/