Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Presentació de Llum i llibertat i Via Pirinenca

Caminata, Cine

  • Presentació de Llum i llibertat i Via Pirinenca
  • Presentació de Llum i llibertat i Via Pirinenca
  • Presentació de Llum i llibertat i Via Pirinenca

Ciudad: Sant Quirze del Vallès

Lugar: Sala Municipal Josep Brossa de la Patronal

De jueves 31 marzo 2022, 19:00 h a 21:00 h

Ver descripción del evento
jue. 31 mar.
19:00 h
Finalizado
El dijous 31 de març, a Sant Quirze del Vallès, es farà a la projecció del documental "Llum i llibertat" que mostra l'acció que es... Leer más

El dijous 31 de març, a Sant Quirze del Vallès, es farà a la projecció del documental "Llum i llibertat" que mostra l'acció que es va fer la vigília de l'1 d'Octubre de 2019 omplint de llums la muntanya de Montserrat. La territorial de Sant Quirze de l'Assemblea va contribuir econòmicament a fer possible aquest documental i per aquest motiu, ara, els seus autors el porten a la Patronal.

L'acte també servirà per presentar la iniciativa "Via Pirinenca" que aquest estiu, concretament el 2 de juliol, omplirà novament de llum les muntanyes, aquest cop les del Pirineu. Aquesta acció es farà conjuntament amb l'entitat basca Gure Esku Dago. Aquest iniciativa es va presentar l'estiu passat al Pedraforca.

Aquesta projecció l'organitza l'Assemblea Nacional Catalana a Sant Quirze i el Consell Local per la República