Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Presentació de Llum i llibertat i Via Pirinenca

Hike, Cinema

  • Presentació de Llum i llibertat i Via Pirinenca
  • Presentació de Llum i llibertat i Via Pirinenca
  • Presentació de Llum i llibertat i Via Pirinenca

City: Sant Quirze del Vallès

Place: Sala Municipal Josep Brossa de la Patronal

From Thursday 31 March 2022, 19:00 h to 21:00 h

See description of the event
Thu 31 Mar
19:00 h
Finished
El dijous 31 de març, a Sant Quirze del Vallès, es farà a la projecció del documental "Llum i llibertat" que mostra l'acció que es... Read more

El dijous 31 de març, a Sant Quirze del Vallès, es farà a la projecció del documental "Llum i llibertat" que mostra l'acció que es va fer la vigília de l'1 d'Octubre de 2019 omplint de llums la muntanya de Montserrat. La territorial de Sant Quirze de l'Assemblea va contribuir econòmicament a fer possible aquest documental i per aquest motiu, ara, els seus autors el porten a la Patronal.

L'acte també servirà per presentar la iniciativa "Via Pirinenca" que aquest estiu, concretament el 2 de juliol, omplirà novament de llum les muntanyes, aquest cop les del Pirineu. Aquesta acció es farà conjuntament amb l'entitat basca Gure Esku Dago. Aquest iniciativa es va presentar l'estiu passat al Pedraforca.

Aquesta projecció l'organitza l'Assemblea Nacional Catalana a Sant Quirze i el Consell Local per la República