Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Presentació de Llum i llibertat i Via Pirinenca

Caminada, Cine

  • Presentació de Llum i llibertat i Via Pirinenca
  • Presentació de Llum i llibertat i Via Pirinenca
  • Presentació de Llum i llibertat i Via Pirinenca

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: Sala Municipal Josep Brossa de la Patronal

De dijous 31 de març 2022, 19:00 h a 21:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dj. 31 de març
19:00 h
Finalitzat
El dijous 31 de març, a Sant Quirze del Vallès, es farà a la projecció del documental "Llum i llibertat" que mostra l'acció que es... Llegir més

El dijous 31 de març, a Sant Quirze del Vallès, es farà a la projecció del documental "Llum i llibertat" que mostra l'acció que es va fer la vigília de l'1 d'Octubre de 2019 omplint de llums la muntanya de Montserrat. La territorial de Sant Quirze de l'Assemblea va contribuir econòmicament a fer possible aquest documental i per aquest motiu, ara, els seus autors el porten a la Patronal.

L'acte també servirà per presentar la iniciativa "Via Pirinenca" que aquest estiu, concretament el 2 de juliol, omplirà novament de llum les muntanyes, aquest cop les del Pirineu. Aquesta acció es farà conjuntament amb l'entitat basca Gure Esku Dago. Aquest iniciativa es va presentar l'estiu passat al Pedraforca.

Aquesta projecció l'organitza l'Assemblea Nacional Catalana a Sant Quirze i el Consell Local per la República