Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

RAMON - Cia. Eòlia

Teatro

  • RAMON - Cia. Eòlia

Ciudad: Agramunt

Lugar: Teatre Casal Agramuntí

De viernes 21 mayo 2021, 21:00 h a 22:15 h

Ver descripción del evento
vie. 21 may.
21:00 h
Finalizado
Ramon és una tragicomèdia generacional que reflexiona sobre la por al compromís i la sensació d'eterna joventut amb què viu gran part... Leer más

Ramon és una tragicomèdia generacional que reflexiona sobre la por al compromís i la sensació d'eterna joventut amb què viu gran part de la generació dels 80.

El Ramon ha trencat amb la seva parella perquè no vol tenir fills ni haver de cuidar ningú, però, quan torna a casa dels seus pares i s'instal·la a la seva habitació d'adolescent, es troba que la seva mare està perdent la memòria i necessita que la cuidin.

Ramon és el viatge d'un etern adolescent, un Peter Pan, que quan fa els quaranta, no li queda més remei que madurar i enfrontar-se a la vida adulta.

RAM (Random Accés Memory) ON (encendre). Tal i com el seu nom indica, és un espectacle que encén i activa la memòria de l'espectador.

Espectacle recomanat per a majors de 14 anys.