Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

RAMON - Cia. Eòlia

Theater

  • RAMON - Cia. Eòlia

City: Agramunt

Place: Teatre Casal Agramuntí

From Friday 21 May 2021, 21:00 h to 22:15 h

See description of the event
Fri 21 May
21:00 h
Finished
Ramon és una tragicomèdia generacional que reflexiona sobre la por al compromís i la sensació d'eterna joventut amb què viu gran part... Read more

Ramon és una tragicomèdia generacional que reflexiona sobre la por al compromís i la sensació d'eterna joventut amb què viu gran part de la generació dels 80.

El Ramon ha trencat amb la seva parella perquè no vol tenir fills ni haver de cuidar ningú, però, quan torna a casa dels seus pares i s'instal·la a la seva habitació d'adolescent, es troba que la seva mare està perdent la memòria i necessita que la cuidin.

Ramon és el viatge d'un etern adolescent, un Peter Pan, que quan fa els quaranta, no li queda més remei que madurar i enfrontar-se a la vida adulta.

RAM (Random Accés Memory) ON (encendre). Tal i com el seu nom indica, és un espectacle que encén i activa la memòria de l'espectador.

Espectacle recomanat per a majors de 14 anys.