Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

RAMON - Cia. Eòlia

Teatre

  • RAMON - Cia. Eòlia

Ciutat: Agramunt

Lloc: Teatre Casal Agramuntí

De divendres 21 de maig 2021, 21:00 h a 22:15 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 21 de maig
21:00 h
Finalitzat
Ramon és una tragicomèdia generacional que reflexiona sobre la por al compromís i la sensació d'eterna joventut amb què viu gran part... Llegir més

Ramon és una tragicomèdia generacional que reflexiona sobre la por al compromís i la sensació d'eterna joventut amb què viu gran part de la generació dels 80.

El Ramon ha trencat amb la seva parella perquè no vol tenir fills ni haver de cuidar ningú, però, quan torna a casa dels seus pares i s'instal·la a la seva habitació d'adolescent, es troba que la seva mare està perdent la memòria i necessita que la cuidin.

Ramon és el viatge d'un etern adolescent, un Peter Pan, que quan fa els quaranta, no li queda més remei que madurar i enfrontar-se a la vida adulta.

RAM (Random Accés Memory) ON (encendre). Tal i com el seu nom indica, és un espectacle que encén i activa la memòria de l'espectador.

Espectacle recomanat per a majors de 14 anys.