Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

RIALLES BLANES + CAL TEATRE - 40 anys Rialles + Joc de Cadires

Familiar, Teatro

  • RIALLES BLANES + CAL TEATRE - 40 anys Rialles + Joc de Cadires
  • RIALLES BLANES + CAL TEATRE - 40 anys Rialles + Joc de Cadires

Ciudad: Blanes

Lugar: Teatre de Blanes

De domingo 13 noviembre 2022, 17:30 h a 19:00 h

Ver descripción del evento
dom. 13 nov.
17:30 h
Finalizado
Tal dia com avui fa 40 anys, un grup de blanenques i blanencs intrèpids amants de la cultura i el teatre els preocupava la falta d’espectacles... Leer más

Tal dia com avui fa 40 anys, un grup de blanenques i blanencs intrèpids amants de la cultura i el teatre els preocupava la falta d’espectacles familiars professionals a Blanes, així que es varen unir per incorporar-se a un moviment que havia nascut durant la transició: el MOVIMENT RIALLES CATALUNYA! Així es va fundar l’Associació Rialles de Blanes i, des de llavors, els espectacles familiars mai han fallat. Vine a celebrar amb nosaltres aquesta fita, ja que sense tu Rialles no seria possible!

I a continuació, la companyia CAL Teatre ens oferirà el seu espectacle JOC DE CADIRES: Una família s’asseu a taula. Cadascú ocupa la seva cadira i el seu lloc, com s’ha fet sempre. I ningú es pregunta qui li va assignar aquest lloc ni perquè, com passa amb les coses que simplement són “així”. Però què passaria si un dia algú s’asseu en un lloc diferent al que li toca?

JOC DE CADIRES parla sobre la relació entre les persones i les cadires i com el lloc que ocupem condiciona el nostre punt de vista: tot depèn de la cadira des de la que es miri.