Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

RIALLES BLANES + CAL TEATRE - 40 anys Rialles + Joc de Cadires

Familiar, Theater

  • RIALLES BLANES + CAL TEATRE - 40 anys Rialles + Joc de Cadires
  • RIALLES BLANES + CAL TEATRE - 40 anys Rialles + Joc de Cadires

City: Blanes

Place: Teatre de Blanes

From Sunday 13 November 2022, 17:30 h to 19:00 h

See description of the event
Sun 13 Nov
17:30 h
Finished
Tal dia com avui fa 40 anys, un grup de blanenques i blanencs intrèpids amants de la cultura i el teatre els preocupava la falta d’espectacles... Read more

Tal dia com avui fa 40 anys, un grup de blanenques i blanencs intrèpids amants de la cultura i el teatre els preocupava la falta d’espectacles familiars professionals a Blanes, així que es varen unir per incorporar-se a un moviment que havia nascut durant la transició: el MOVIMENT RIALLES CATALUNYA! Així es va fundar l’Associació Rialles de Blanes i, des de llavors, els espectacles familiars mai han fallat. Vine a celebrar amb nosaltres aquesta fita, ja que sense tu Rialles no seria possible!

I a continuació, la companyia CAL Teatre ens oferirà el seu espectacle JOC DE CADIRES: Una família s’asseu a taula. Cadascú ocupa la seva cadira i el seu lloc, com s’ha fet sempre. I ningú es pregunta qui li va assignar aquest lloc ni perquè, com passa amb les coses que simplement són “així”. Però què passaria si un dia algú s’asseu en un lloc diferent al que li toca?

JOC DE CADIRES parla sobre la relació entre les persones i les cadires i com el lloc que ocupem condiciona el nostre punt de vista: tot depèn de la cadira des de la que es miri.