Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

RIALLES BLANES + CAL TEATRE - 40 anys Rialles + Joc de Cadires

Familiar, Teatre

  • RIALLES BLANES + CAL TEATRE - 40 anys Rialles + Joc de Cadires
  • RIALLES BLANES + CAL TEATRE - 40 anys Rialles + Joc de Cadires

Ciutat: Blanes

Lloc: Teatre de Blanes

De diumenge 13 de novembre 2022, 17:30 h a 19:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 13 de nov.
17:30 h
Finalitzat
Tal dia com avui fa 40 anys, un grup de blanenques i blanencs intrèpids amants de la cultura i el teatre els preocupava la falta d’espectacles... Llegir més

Tal dia com avui fa 40 anys, un grup de blanenques i blanencs intrèpids amants de la cultura i el teatre els preocupava la falta d’espectacles familiars professionals a Blanes, així que es varen unir per incorporar-se a un moviment que havia nascut durant la transició: el MOVIMENT RIALLES CATALUNYA! Així es va fundar l’Associació Rialles de Blanes i, des de llavors, els espectacles familiars mai han fallat. Vine a celebrar amb nosaltres aquesta fita, ja que sense tu Rialles no seria possible!

I a continuació, la companyia CAL Teatre ens oferirà el seu espectacle JOC DE CADIRES: Una família s’asseu a taula. Cadascú ocupa la seva cadira i el seu lloc, com s’ha fet sempre. I ningú es pregunta qui li va assignar aquest lloc ni perquè, com passa amb les coses que simplement són “així”. Però què passaria si un dia algú s’asseu en un lloc diferent al que li toca?

JOC DE CADIRES parla sobre la relació entre les persones i les cadires i com el lloc que ocupem condiciona el nostre punt de vista: tot depèn de la cadira des de la que es miri.