Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

SEGUIREM… GRÀCIES A VOSALTRES

Teatro

  • SEGUIREM…  GRÀCIES A VOSALTRES

Ciudad: Cornellà de Llobregat

Lugar: Patronat Cultural i Recreatiu

De viernes 30 abril 2021, 23:00 h a 23:55 h

Ver descripción del evento
vie. 30 abr.
23:00 h
Finalizado
El Patronat Cultural i Recreatiu, el “Patro”, és patrimoni cultural de la ciutat.Des de 1910 l’entitat ha viscut crisis i conflictes... Leer más

El Patronat Cultural i Recreatiu, el “Patro”, és patrimoni cultural de la ciutat.

Des de 1910 l’entitat ha viscut crisis i conflictes generals,  estant sempre al servei de Cornellà, al costat de la gent.

Ara, amb la pandèmia i les seves conseqüències, afronta una nova i greu dificultat, que malgrat la historia, malgrat les experiències viscudes, pot ser definitiva. Ara el Patronat necessita la gent del seu costat.

Ajudeu-lo a superar aquests moments difícils, feu que el seu vell teatre no hagi d’abaixar el teló per sempre. Participeu de la campanya d’ajut “SEGUIREM... GRÀCIES A VOSALTRES” adquirint les “entrades” de suport a l’entitat per només 5 € cadascuna.

Amb elles, comprant-ne tantes com us sigui possible, contribuireu que el “Patro” pugui superar aquesta delicada situació. I amb elles podreu gaudir també, un cop el teló torni a alçar-se, d’algun dels espectacles o concerts que aculli el seu vell escenari.